LASS´ logo

LASS: Ansøgning til LASS´pulje til 2020-arrangementer mm.

Følgende er i dag udsendt til medlemmerne via mail:

Kære alle LASS-medlemmer

Så er det ved at være tid til at søge LASS’ pulje til 2020-arrangementer og aktiviteter igen! – fristen for ansøgning er rykket til 15. februar, så der er god tid til at få lavet nye ansøgninger!

Til den del af puljen, der blev udbudt i efteråret 2019 og som var på 10.000 kr., indkom der 4 ansøgninger, og styrelsen har valgt at tildele de 4 meget kvalificerede ansøgninger 2.500 kr. hver.

Se i LASS’ næste nyhedsbrev hvilke projekter, der i første omgang fik tildelt midler fra 2020-puljen – og modtag opfordringen fra LASS’ styrelse til at indsende nye ansøgninger, hvis I har planer om arrangementer og aktiviteter i forbindelse med 2020. I kan se hvordan i den vedhæftede beskrivelse af puljen.

I håb om at modtage mange nye ansøgninger, på LASS’ vegne

Birgitte Thomsen.

Læs mere i denne pdf-fil: LASS’ pulje til 2020-arrangementer og aktiviteter.

OBS:
Modtager man ikke ovennævnte mail, så prøv at kigge i mailboxens papirkurv eller spam-filter. Da mails fra LASS udsendes til alle modtagere på én gang opfatter nogle mailprogrammer mailen som spam.

Ligger mailen ikke der, så kontakt LASS´ webmaster, så det kan afklares om der evt. er fejl i den mailadresse, som webmaster udsender mail til.

Skriv en kommentar