Slesvia 2015

Den Slesvigske Samling præsenterer
SLESVÍA 2015

„Museumslandskab Slesvig”
Udstilling, foredrag og workshops om slesvigsk lokalhistorie
10.-30. oktober 2015 i Flensborg

 

Til arrangementet er planlagt følgende programpunkter:

Udstilling:
Endelig sammen i rampelyset! Dette års fokus ligger på „Museumslandskab Slesvig“: Mindre museer, foreninger og private samlinger får mulighed for at udstille et udvalg af deres genstande i montre i udstillingslokalerne på Dansk Centralbibliotek. Udstillingen åbnes samme dag som afholdelsen af den egns- og lokalhistoriske dag og vil være åben for offentligheden i tre uger derefter.

Foredrag:
Inden for rammerne af dette tysk-danske arrangement får publikum lejlighed til at overvære en række spændende foredrag som omhandler egns- og lokalhistorie. Foredragene vil indeholde en bred vifte af temaer af både underholdende og informativ karakter.

Workshops:
Sammen med muligheden for erfaringsudveksling, som vil være til stede ved den fælles udstilling, tilbyder faguddannede museumsansatte gennem en række workshops, at videreformidle erfaringerne fra deres arbejde. Museumsledere, museumsinspektører og kuratorer fra de deltagende institutioner deler i mindre arbejdsgrupper ud af deres viden om dokumentation og præsentation af museumsobjekter og museumsmarketing.

Foreninger, museer, samlinger m.v., der er interesserede i, at deltage skal kontakte Marco Petersen, hurtigst muligt, men senest d. 13.09.2015.

Kontakt:
Marco Petersen
Telefon: +49 461 86 97 141 [direkte]
e-mail: mpe@nulldcbib.dk
www.dcbib.dk/dss

Læs mere i disse 3 pdf-filer:

concept SLESVÍA2015 (dansk)
Orga SLESVÍA2015 (dansk)
Slesvia – Programm 2015_2_9